1. Tapahtumat
  2. Lallukan sisäpiha
Tänään

Maija Vilkkumaa akustinen duo

Lallukan sisäpiha Apollonkatu 13, Helsinki

Maija Vilkkumaa ja Ville Salminen soittavat ja laulavat Maijan haikeita ja riemukkaita popkappaleita kesäillassa ja juttelevat yleisölle. Maija Vilkkumaa - laulu Ville Salminen - kitara   Kuvataiteilija Stig Baumgartner   Konsertin aika: klo 18, ovet aukeavat klo 17.30 Paikka: Taiteilijakoti Lallukka, Apollonkatu 13, sisäpiha Sisäänkäynti porttikongista   Lippu: alk. 43,50 € Sarjalippu: alk. 254,50 €, …

Maija Vilkkumaa akustinen duo Lue lisää »

43,50€

Sirja Nironen & Kasmir Uusitupa

Lallukan sisäpiha Apollonkatu 13, Helsinki

Sirja Nironen ja Kasmir Uusitupa, kaksi karismaattista hetkeen heittäytyjää tarttuvat klassikoihin sekä Sauli Zinojevin tuoreeseen hittiin. Uhka vai mahdollisuus - Double Trouble vai tuplailo? Sauli Zinovjev: Double Trouble (2021) Kodály: Duo (1914) Martinu: Duo (1927) Sirja Nironen – sello Kasmir Uusitupa – viulu Kuvataiteilija Elina Merenmies   Konsertin aika: klo 18, ovet aukeavat klo 17.30 …

Sirja Nironen & Kasmir Uusitupa Lue lisää »

43,50€

Around the world

Lallukan sisäpiha Apollonkatu 13, Helsinki

Lallukan pihasoitto on taiteilijapariskunta Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston luomus. Yhteistyössä toisen taiteilijapariskunnan Minna Pensolan ja Antti Tikkasen ja PuKama ry:n kanssa ideoitu konserttisarja tapahtuu Etelä-Töölössä legendaarisen Taiteilijakoti Lallukan sisäpihalla. Jokaiseen konserttiin on myynnissä 50 lippua ja turvaväleistä pidetään tiukasti kiinni.
Noin tunnin mittaisten konserttien ohjelmistot ovat kokoelma sydäntä lämmittäviä ja tunteita liikuttavia teoksia, jotka taiteilijat haluavat jakaa yleisön kanssa pitkän rajoitusten hiljentämän tauon jälkeen.
Jokaisessa konsertissa tavataan myös Lallukassa asuva kuvataiteilija, joka tuo näytille yhden teoksensa ja esittelee sen yleisölle. Illan päätteeksi paikallaolijoilla on mahdollisuus ostaa tämä teos.

43,50€
Vieritä ylös